Navigators Studentenvereniging Delft

OWee 2020Wie zijn wij?

Wij zijn Navigators Delft, een breed christelijke studentenvereniging die haar leden wil toerusten in het leren kennen en bekendmaken van Christus. Met elkaar willen we een plek zijn waar hechte vriendschappen kunnen ontstaan en waar we met elkaar kunnen groeien in geloof.

Als je lid wordt bij Navigators Delft, word je ook lid van een kringhuis. Een kringhuis is een vaste groep binnen de vereniging van ongeveer 15 personen. Binnen je kringhuis ben je onderdeel van een kring van ongeveer 5 personen. Als kringhuis komen we wekelijks bij elkaar, eten we gezamenlijk en ontdekken we met elkaar wie God is en wat Jezus volgen vandaag de dag betekent.

Wat doen wij?

Naast de kring(huis)avonden, hebben we maandelijks een gezamenlijke open avond. Gedurende deze avond eten we samen, zingen we liederen en komt er vaak een inspirerend spreker langs. Daarnaast gaan we weekendjes weg, hebben we een feestelijk gala, gezellige borrels en diners. En omdat we deel uitmaken van het landelijke Navigatornetwerk van ruim 3500 leden, is er sprake van een aantal toffe landelijke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijkse Focusweekend, de sportdag, het songfestival en de vele feestjes en borrels. Activiteiten die je zeker niet mag missen!


Hoe ziet ons OWee programma eruit?

Tijdens de OWee hebben we elke avond een programma en borrel. Je bent zeer welkom om langs te komen op de Brabantse Turfmarkt 9 op maandag en donderdag en op de Achterom 46 (de Morgenstond) op dinsdag en woensdag! Het programma is ook te vinden in de OWee app, voor meer details.Contactformulier

Mocht je interesse hebben in de vereniging, of meer informatie willen. Neem gerust contact op!