Navigators Studentenvereniging Delft | OWee

Navigators Studentenvereniging Delft

OWee 2018

Hoe ziet ons OWee programma eruit?

Tijdens de OWee hebben we elke avond een programma en borrel. Je bent zeer welkom om langs te komen op de Brabantse Turfmarkt 9! Rechtsboven zie je ons avondprogramma tijdens de OWee.

Geloven in je studententijd met Navigators!

Navigators is een diverse christelijke studentenvereniging die haar leden wil toerusten in het leren kennen en bekendmaken van Christus. Groei in de relatie met Jezus en met elkaar is het belangrijkste doel van de vereniging.

Hoe is de vereniging opgebouwd?

We willen graag in leden investeren en elkaar beter leren kennen. Kleinschaligheid is hierbij belangrijk. De vereniging is daarom opgedeeld in verschillende kringhuizen met een eigen karakter, bestaande uit ongeveer 15 à 20 leden. Je blijft tijdens je gehele lidmaatschap bij jouw eigen kringhuis. De bijbelkring, de kern van de vereniging, vindt ook plaats binnen het kringhuis en bestaat uit een groepje van ongeveer vijf personen waar je een jaar lang mee optrekt.

Wat doen de Navigators?

Binnen onze vereniging hebben we onder andere sportactiviteiten, gala's, borrels, diners, bbq's, en nog veel meer! Activiteiten vinden plaats binnen je kringhuis, de vereniging, of in ons landelijke netwerk. Het landelijk netwerk; NSV, bestaat uit 15 christelijke verenigingen in het hele land met in totaal meer dan 3500 leden. Met hen kom je in contact tijdens het landelijke Focusweekend, de NSV Sportdag, het Songfestival, of op de vele feestjes en borrels.

Hoe ziet een avond er uit?

Elke woensdagavond komen we bijeen. Maandelijks eet heel de vereniging samen en wordt er bijvoorbeeld een thema behandeld door een externe spreker, bijvoorbeeld een professor van de TU of iemand die betrokken is bij Navigators. De andere drie avonden eet je samen met je kringhuis en wordt er bijvoorbeeld een stuk uit de Bijbel besproken, een thema behandeld, of is er gewoon een gezellige avond met je kringhuis of met je kring. Iedere woensdagavond sluiten we de avond af met een borrel voor de hele vereniging in het Cultuurlab, onze centrale locatie.

Ik ben nog niet helemaal overtuigd…

Weet je nog niet helemaal zeker of je lid wil worden van deze mooie vereniging? Twijfel je of Navigators wel iets voor jou is? Of zie je de combinatie met je studie niet helemaal voor je? Dat is heel begrijpelijk! Naast de OWee organiseren wij in september ook nog een open maand. We zijn dan iedere woensdagavond te vinden in het Cultuurlab aan de Brabantse Turfmarkt. Je bent van harte welkom om even binnen te lopen, mee te eten, en verder kennis met ons te maken. Je kunt ons natuurlijk ook altijd appen, bellen, mailen, of een berichtje via Facebook sturen met vragen, of simpelweg voor meer informatie!

Hoe word ik lid?

Je kunt je inschrijven in de OWee van 20 t/m 23 augustus of tijdens een woensdagavond in de open maand. Voor meer informatie hierover kun je altijd contact met ons opnemen. Eind september zal een introductieweekend plaatsvinden. Tijdens dit weekend word je echt lid van de vereniging, en leer je de andere leden en de vereniging beter kennen. Vanaf dat moment heb jij je eigen kringhuis, een papa of mama in de vereniging, en de officiële lidmaatschap verklaring.

Contactgevens

Brabantse Turfmarkt 9

www.ns-delft.com

abactis@ns-delft.com

06 - 18 88 18 68

Facebook

WhatsApp


Contactformulier

Mocht je interesse hebben in de vereniging, of meer informatie willen, vul dan even het onderstaande formulier in, en wij nemen contact met je op!