Home

Menu

Open avond

Om de week, als er geen zub is, is er een gezamenlijke verenigingsavond. We zitten dan in het Congregatiegebouw en beginnen de avond met een warme maaltijd. De avondinvulling kan erg variëren. Meestal nodigen we een spreker uit en zingen we een aantal liederen. Op deze avonden schuwen we geen enkel onderwerp en proberen we veel van elkaar te leren. Je bent altijd welkom! Kijk in de agenda wanneer de volgende 'verenigingsavond' er is. Deze begint om 18:30 uur aan de Brabantse Turfmarkt 9.

Kringhuizen

De vereniging is opgedeeld in vier kringhuizen van 12 tot 20 leden. Alle kringhuizen delen de zelfde visie maar elk hebben ze een eigen karakter en invulling. Voor iedereen is er wel een plek waar hij zich thuis voelt.

ZUB

Eens per twee weken komen alle leden samen in ‘zubs’, groepen van 4 tot 6 leden, om samen uit de Bijbel te lezen, te bidden, elkaar te bevragen en te bemoedigen. De zubs vormen de kern van de vereniging. De zubs hebben als doel God te leren kennen en te leren het geloof toe te passen in ons leven.

Activiteiten

Buiten de reguliere verenigingsavonden op woensdag worden veel activiteiten georganiseerd door onze commissies. Te denken valt aan activiteiten zoals onze Dies Natalis, het kerstdiner en de jaarlijkse kringhuisstrijd. Naast deze georganiseerde activiteiten wordt er ook regelmatig afgesproken om bijvoorbeeld ... of met elkaar een film te kijken. Ook worden er regelmatig feestjes bij onze zusterverenigingen bezocht en zijn er in het jaar drie grote landelijke activiteiten: het Focusweekend, het Songfestival en de Sportdag.